Koffie- en thee ontmoeting bij Cirkeltje Rond

Voor de derde keer vindt er een koffie- en thee moment plaats bij buurttuin Cirkeltje Rond. De vorige twee keer waren een succes, erg gezellig, en hadden de bezoekers mooi weer. De buurttuin bevindt zich naast de ingang van de Geinsche Hof. Het moment is op zaterdag 4 juni aanstaande van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Buurttuin Cirkeltje Rond is een buurtinitiatief van buurtbewoners Eveline Zoomers, Eloise Groenveld en Marten Buis. De buurttuin is bedoeld als een ontmoetingsplaats voor wijkbewoners om te vertoeven, beleven of te tuinieren. De Gemeente Nieuwegein, IVN, Vlinderstichting en de Geinsche Hof hebben gezamenlijk de tuin vorm gegeven. Naast mooie bloemen en veel eetbaars heeft de tuin een mini-amphiteater. Er is een levende wilgenhut en een kruidenspiraal.

De koffie- en thee momenten zijn een initiatief van Cirkeltje Rond en Reinaerde ‘De Akker.’ Live muziek wordt verzorgd door buurtbewoner Deldjou. Medewerkers van Reinaerde zorgen voor koffie, thee en water met iets lekkers erbij. De koffie en thee zijn gratis. Wel mag u, indien u dat wilt, een kleine bijdrage geven, maar dit is geheel vrijblijvend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk